Vuokrattavat tilat

Järjestä omannäköinen yksityistilaisuus Botanialla!

Botaniassa voit järjestää omannäköiset sukujuhlat, opetustilaisuudet, kurssit, kokoukset, karonkat, syntymäpäivät, häät ja muut tilaisuudet joustavasti. Botania tarjoaa tapahtumiin koko paketin ohjelmapalveluineen ja ruokailuineen. Kysy tarjousta!

Tutustu varattaviin tiloihin sekä lisäpalveluihin ja pyydä tarjous. Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Kabinetti

Uudistunut kabinettimme sopii hyvin esimerkiksi kokousten, koulutusten tai vaikkapa lasten syntymäpäivien järjestämiseen. Vakiovarusteena tilassa on neuvottelupöytä ja istumapaikat. Nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa myös havainnollistavien esitysten pitämisen. Tilaa voi käyttää kerralla jopa 20 henkilöä.  

Kasvihuone 

Kasvihuone soveltuu mainiosti tapahtumapaikaksi yksityistilaisuuksille, jotka halutaan tuoda pois tavanomaisesta ympäristöstä. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin ottaa onnitteluita vastaan ja tavata ystäviä tropiikin katveessa. Kasvihuone soveltuu myös suurempien yksityistilaisuuksin järjestämiseen sillä sallittu henkilömäärä on 150 henkeä. Kasvihuonetta vuokrataan vain aukioloaikojen ulkopuolella. Vähimmäisaika on 2 tuntia. 

 

Koko Botania

Botania soveltuu erinomaisesti myös suurempien ja juhlavampien yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Koko Botanian voi varata yksityistilaisuuksiin aukioloaikamme ulkopuolella tai sopimuksen mukaan.   

Ulkotilat

Sovimme ulkotilojen käytöstä ja vuokrauksesta aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Yhteystiedot löytyvät täältä

 

Hinnasto

Tilavuokrat on ilmoitettu euroa/tunti. Hinnat sisältävät alv. 10 %.

 

 

 

Kabinetti

40 €

 

Työpajatilat

40 €

 

 

Kasvihuone

Kysy tarjous

 

Koko Botania

Kysy tarjous

 

Ulkotilat

kysy tarjous

kysy tarjous

LISÄPALVELUT

Kahvitus (sis. kahvi/tee + kahvileipä)

6 €/hlö

6 €/hlö

Lasten synttärit

60 €

60 €

Opastus 30 min

40 €

40 €

Opastus 60 min

80 €

80 €

Botania

Heinäpurontie 70
80110, Joensuu

Suljettu muutostöiden takia 1.6 saakka

050 5629 482

Ajo-ohjeet

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google