Vuokrattavat tilat

Järjestä omannäköinen yksityistilaisuus Botanialla!

Botaniassa voit järjestää omannäköiset sukujuhlat, opetustilaisuudet, kurssit, kokoukset, karonkat, syntymäpäivät, häät ja muut tilaisuudet joustavasti. Voit tilata kauttamme myös kahvituksen tilaisuuteen. Pienempien tilaisuuksien järjestäminen onnistuu myös Botanian aukioloaikoina. Suuremmat yksityistilaisuuden tulee sopia Botanian aukioloaikojen ulkopuolelle.

Tutustu varattaviin tiloihin sekä lisäpalveluihin ja pyydä tarjous. Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Kabinetti

Uudistunut kabinettimme sopii hyvin esimerkiksi kokousten, koulutusten tai vaikkapa lasten syntymäpäivien järjestämiseen. Vakiovarusteena tilassa on neuvottelupöytä ja istumapaikat. Nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa myös havainnollistavien esitysten pitämisen. Tilaa voi käyttää kerralla jopa 20 henkilöä. 

 

Työpajatilat

Vuokraamme henkilökunnan käytössä olevia tiloja mm. työpaja ja opetuskäyttöön. Tilaan mahtuu kerralla 10 hengen ryhmä. 

 

Kahvila

Café Botanian tilat soveltuvat hyvin suurempien yksityistilaisuuksien järjestämiseen Botanian aukioloaikojen ulkopuolella. Tila on muokattavissa noin 30-50 henkilön käyttöön. Kahvilan voi varata käyttöönsä aukioloaikojen ulkopuolella. Kahvilan vähimmäisvarausaika on 2 tuntia. 

 

Kasvihuone 

Kasvihuone soveltuu mainiosti tapahtumapaikaksi yksityistilaisuuksille, jotka halutaan tuoda pois tavanomaisesta ympäristöstä. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin ottaa onnitteluita vastaan ja tavata ystäviä tropiikin katveessa. Kasvihuone soveltuu myös suurempien yksityistilaisuuksin järjestämiseen sillä sallittu henkilömäärä on 150 henkeä. Kasvihuonetta vuokrataan vain aukioloaikojen ulkopuolella. Vähimmäisaika on 2 tuntia. 

 

Koko Botania

Botania soveltuu erinomaisesti myös suurempien ja juhlavampien yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Koko Botanian vuokraaminen sisältää kahvilan, kabinetin ja pääsyn kasvihuoneeseen. Lisäksi hintaan sisältyy kaksi työntekijää. Vähimmäiskesto koko tilan varaukselle on 3 tuntia.

  

Ulkotilat

Sovimme ulkotilojen käytöstä ja vuokrauksesta aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Yhteystiedot löytyvät täältä

 

Hinnasto

Tilavuokrat on ilmoitettu euroa/tunti. Hinnat sisältävät alv. 10 %.

 

Aukioloaikana

Aukioloajan ulkopuolella

Kabinetti

40 €

65 €

Työpajatilat

40 €

65 €

Kahvila

-

120 €

Kasvihuone

-

120 € + pääsyliput

Koko Botania

-

200 €

Ulkotilat

kysy tarjous

kysy tarjous

LISÄPALVELUT

Kahvitus (sis. kahvi/tee + kahvileipä)

6 €/hlö

6 €/hlö

Lasten synttärit

60 €

60 €

Opastus 30 min

40 €

40 €

Opastus 60 min

80 €

80 €

Botania

Heinäpurontie 70
80110, Joensuu

ma - ke, suljettu
to - pe, 14.00 - 20.00
la - su, 10.00 - 18.00

050 5629 482

Ajo-ohjeet

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google