• Vuokraa tilat käyttöösi

Järjestetään yhdessä loistava tilaisuus

Botaniassa voit järjestää omannäköiset sukujuhlat, opetustilaisuudet, kurssit, kokoukset, karonkat, syntymäpäivät, häät ja muut tilaisuudet joustavasti. Voimme tarjota tapahtumiin paketin ohjelmapalveluineen ja ruokailuineen. Tutustu varattaviin tiloihin sekä lisäpalveluihin ja pyydä tarjous.

Vuokraa tilat Botaniasta

Kabinetti

Uudistunut kabinettimme sopii hyvin esimerkiksi kokousten, koulutusten tai vaikkapa lasten syntymäpäivien järjestämiseen. Vakiovarusteena tilassa on neuvottelupöytä ja istumapaikat. Nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa myös havainnollistavien esitysten pitämisen. Tilaa voi käyttää kerralla jopa 20 henkilöä.

Kabinetin vuokraushinta: 40 € / h

 

Kasvihuone

Kasvihuone soveltuu mainiosti tapahtumapaikaksi yksityistilaisuuksille, jotka halutaan tuoda pois tavanomaisesta ympäristöstä. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin ottaa onnitteluita vastaan ja tavata ystäviä tropiikin katveessa. Kasvihuone soveltuu myös suurempien yksityistilaisuuksin järjestämiseen sillä sallittu henkilömäärä on 150 henkeä. Kasvihuonetta vuokrataan vain aukioloaikojen ulkopuolella. Vähimmäisaika on 2 tuntia.

 

Koko Botania

Botania soveltuu erinomaisesti myös suurempien ja juhlavampien yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Koko Botanian voi varata yksityistilaisuuksiin aukioloaikamme ulkopuolella tai sopimuksen mukaan. 

 

Ulkotilat

Sovimme ulkotilojen käytöstä ja vuokrauksesta aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

 

Lisäpalvelut

• Kahvitus (sis. kahvi/tee + kahvileipä): 6 €/hlö
• Opastus 30 min: 40 €
• Opastus 60 min: 80 €

     

    Kysy vuokrattavista tiloista

    Sähköposti: myynti@botania.fi