• Opastukset

Opastukset

Opastukset ovat varmin tapa tutustua Botanian laajaan kasvikokoelmaan ja kasvien historiaan. Tarjoamme ryhmille kahdenlaisia opastuskierroksia.

Opastukset Botanialla

Perusopastus

Perusopastuksessa asiakkaat pääsevät tutustumaan kasvihuoneeseen ja sen eläimiin (Juuso-kakadu ja perhoset). Opastuksen kesto on 60 min. Perusopastuksesta on tarjolla myös 30 minuutin mittainen pikaversio, joka tarjoaa nimensä mukaisesti lyhyen opastuksen Botanian kasveihin ja eläimiin.

Perusopastus 30 min: 40 €
Perusopastus 60 min: 80 €

 

Aistiopastus

Ihana aisteja kutkutteleva opastus hyötykasvien maailmaan! Opastuskierroksella haistellaan kasvihuoneissa vastaan tulevia tuttuja hyötykasveja mausteiden muodossa ja pohditaan, mistä ne ovat meille tuttuja. Sopii erityisesti 5-10 -vuotiaille moniaistillisen lähestymistavan vuoksi. Opastusta tarjotaa sekä 30 että 60 minuutin mittaisina.

Aistiopastus 30 min: 40 €
Aistiopastus 60 min: 80 €

 

 

Varaathan opastuksen etukäteen, että voimme varmistaa oppaan saatavuuden. Pääsyliput eivät sisälly opastuksen hintaan. Mikäli ryhmä myöhästyy ennalta varatusta opastuksesta yli 30 minuuttia, perimme opastuksen hinnan lisäksi myöhästymismaksun (50% opastuksen hinnasta). Suosittelemamme ryhmäkoko on 15 hlö/ryhmä. Tämän kokoisten ryhmien on helpompi liikkua kasvihuoneissa ja kuulla opasta. Tilamme ovat esteettömät joten opastukset sopivat myös apuvälineiden kanssa liikkuville henkilöille.


Kysy opastuksista:

Puh: 050 5629 482
Sähköposti: asiakaspalvelija@botania.fi