• Ohjelmapaketit

Ohjelmapaketit

Botanian tilat mukautuvat monenlaisiin tarkoituksiin yritystapahtumista lastenjuhliin.

Ohjelmapaketit ja tapahtumat Botanialla

Lasten syntymäpäiväpaketti

Lasten syntymäpäiväpaketti sisältää kabinetin tilavuokran (2-3 tuntia), sisäänpääsyn kasvihuoneeseen max. 15 lapselle ja 2 valvovalle aikuiselle, ja astiaston käyttöön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa kauttamme herkkupaketin jokaiselle juhlaan osallistuvalle. Voit varata kauttamme lisämaksusta myös ohjelman ohjaajan.

Synttäripaketti 2 h: Kahden tunnin synttäripakettiin sisältyy kabinetin vuokra ja sisäänpääsy kasvihuoneeseen lapsille ja kahdelle valvovalle aikuiselle. Pakettiin ei sisälly ohjattua ohjelmaa, mutta järjestämme ohjelmaa lisämaksusta.  

Synttäripaketti 3 tuntia: Kolmen tunnin synttäripakettiin sisältyy kabinetin vuokra,  ja sisäänpääsy kasvihuoneeseen lapsille ja kahdelle valvovalle aikuiselle. tämän lisäksi pakettiin kuuluu ohjattu aarrejahti Botanian kasvihuoneessa. Ohjelman kesto on noin 30 minuuttia.

Herkkupaketit: Lasten herkkupaketti sisältää popcornit, mehut, karkkia ja sipsejä. Valikoimastamme löytyy myös aikuisempaan makuun sopiva herkkupaketti, joka sisältää kahvin/teen ja suolaisen/makean suupalan.

Synttäripaketti 2h: 100 €
Synttäripaketti 3h: 150 €

Lisäpalvelut     
• Herkkupaketti/kpl: 5 €
• Ohjattu aarrejahti: 40 €
• Ohjelman ohjaaja: 30 €/h
• Lisä aikuisen pääsymaksu kasvihuoneeseen: 12 €

 

Muut tilaisuudet ja kokoukset räätälöimme aina yhdessä asiakkaan kanssa! Ota yhteyttä myyntiimme niin rakennetaan yhdessä Teille sopiva paketti.

Puh: 0401639908
Sähköposti: myynti@botania.fi