Botanian kannatustuote

KAIVERRA NIMESI OSAKSI BOTANIAN TARINAA

Uusien omistajien myötä Joensuun Botanialla alkavat puhaltaa uudet tuulet. Ensimmäistä kertaa Botanian historiassa sitä lähdetään kehittämään matkailukohteena yrittäjävetoisesti. Tulevaisuuden Botaniasta halutaan luoda kansainväliselläkin mittapuulla merkittävä matkailukohde, joka nostaa Joensuun ja Pohjois-Karjalan ihmisten tietoisuuteen. Samaan aikaan uudistuva Botania ei unohda lähiyhteisöään vaan haluaa toimia kohtaamispaikkana maakuntalaisille ja elää mukana heidän jokapäiväisessä elämässään, niin arjessa kuin juhlahetkissäkin.

Onko sinulla olemassa lämpiä muistoja Botaniasta ja siellä vietetystä ajasta? Pidätkö muuten vain tärkeänä Suomen ainoan trooppisen perhospuutarha säilymistä ja kehittymistä?

Haluaisitko olla mukana rakentamassa uudistuvaa Botaniaa? Oletko aina halunnut, että nimesi kaiverretaan näkyviin merkkihenkilön tapaan? Nyt näiden haaveiden yhdistäminen on mahdollista aivan jokaiselle meistä! Ostamalla Botanian kannatustuotteen, olet mukana tukemassa Botanian kehittymistä ja jätät nimesi näkyviin, osaksi Botanian tarinaan.

Tiedätkö jonkun toisen jolle Botania on tärkeä ja, jonka nimi tai merkkipäivä ansaitsisi jäädä elämään.  Botanian kannatustuote on myös oiva lahjaidea hänelle jolla on jo kaikkea. Mikäpä olisi sen hienompaa kuin nähdä oma syntymä-, hää- tai valmistumispäivä messinkiin kaiverrettuna? Nimi messinkilaatassa säilyy ja kestää aikaa. Siitä jää elämään hieno muisto itselle ja jälkipolville.   

Botanian kannatustuote syntyy kotimaisesta kivestä ja joensuulaisena käsityönä kaiverretusta messinkisestä tekstilaatasta. Kiven koko on 12 cm x 18 cm. Kaiverrettava laatta on kooltaan 3 cm x 6 cm. Laatan kaiverruksen maksimi merkkimäärä on 40 merkkiä. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki Botanian ulkopuutarhan kivetyt polut ja muut pihakiveykset muodostuvat nimikkokivistä ja muodostavat Botanian oman Walk of Famen.

Kannatustuotteen myyntihinta on 50 euroa ja kaikki Botanian verkkokaupan kautta myydyistä kivistä saatava tuotto käytetään suoraan Botanian kehittämiseen. Kivet tulevat myyntiin ja asennettavaksi erissä, alue kerrallaan. Kivet tilataan toimittajalta, kun koko myyntierä on myyty.  Jättämällä sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä, saat sähköpostiisi tietoa tilauksesi etenemisestä ja asennusaikataulusta. 

HUOM! Ilmoitamme kannatustuote-erien myyntiin tulosta Ajankohtaista-osiossa ja sosiaalisenmedian-kanavissamme

Mikäli kannatustuote-erä on myynnissä, voit tilata oman kannatustuotteesi suoraan tästä

Botania

Heinäpurontie 70
80110, Joensuu

Suljettu muutostöiden takia 1.6 saakka

050 5629 482

Ajo-ohjeet

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google