0

Ostoskorisi on tyhjä

13.05.2019

Kesäkuun alusta alkaen Botanian vierailijoiden käytössä on vain yksi sisäänpääsymaksu, vuoden voimassa oleva Botania-kortti. Botania-kortin hinnaksi tulee 40 euroa ja perheille kortti on 95 euroa. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.6. alkaen. Botania-kortilla pääset Botanian tapahtumiin, puutarhoihin ja ravintolaan kaikkina aukioloaikoina. Pääsymaksullisista tapahtumista tiedotamme erikseen.

Toukokuun ajan voit ostaa Botania-kortin etuhintaan! Toukokuun kampanjassa kortin hinta on 30 euroa, perhekortin hinta 85 euroa.

Osta kortti täältä: https://botania.fi/collections/liput-ja-vuosikortit

Botania-kortilla saat nähtävää ja koettavaa koko vuodeksi. 1.6. avaamme Pohjoismaiden suurimman aistipuutarhan ja upouuden ravintola Botanian. Botanialla on investoitu erityisen paljon alueen kehittämiseen ja elämystarjontaan. Järjestämme tapahtumia viikoittain niin lapsille kuin aikuisillekin ja puutarhoihin ovat muuttaneet papukaija Juuson kavereiksi kilpikonnat Elli ja Kaarlo, viljakäärme Keijo, parta-agama Aku ja Madagaskarin päivägekko Madde. Botanian puutarhat on uusittu lähes kokonaan. Botaniasta on luotu vihreä olohuone, jonne voit tulla virkistäytymään, viihtymään ja rentoutumaan kaikkina vuodenaikoina.

Sisäänpääsymaksujen uudistamisella Botania haluaa toivottaa ystävänsä vierailuille toistuvasti koko vuoden ajan. Botanialla panostetaan voimakkaasti alueen kehittämiseen myös tulevaisuudessa ja kulurakenne olisi nostanut kertalipun hintaa. Hintojen nostamisen sijasta haluamme tarjota asiakkaillemme hyötyihin nähden edullisemman Botania-kortin.

intojen nostamisen sijasta haluamme tarjota asiakkaillemme hyötyihin nähden edullisemman Botania-kortin.

Tilaa Botanian uutiskirje