0

Ostoskorisi on tyhjä

11.07.2019

Sami Tiittanen astuu Botanian keittiötoiminnan johtoon. Ravintolan käynnistysvaiheessa mukana ollut ravintolatoimenjohtaja Petri Heikkinen keskittyy uusiin projekteihin ja näin ollen Botanian keittiö siirtyy kokonaan Samin vetovastuulle.

Samin vastuulla on myös uusien ruokatuotteiden kehittäminen. Hänen käsialaansa pääsee maistamaan jo nyt Botanian á la cartessa ja päivämenussa, sekä Ilosaarirockviikonloppuna tarjoiltavassa Rokkibrunssissa. Oman puutarhan tuotteet huomioidaan menussa vahvasti.
”Botania ei ole pelkkä ravintola vaan paljon enemmän. Kasvihuoneiden lisäksi meillä on käytössämme poikkeuksellisen laaja keittiöpuutarha, joten lähiruoka-ajattelu on vahvasti läsnä. Vuodenaikojen vaihtelut ja monipuolisen asiakaskunnan huomiointi näkyvät ruokalistallamme. Keittiömme jatkaa puhtaan ruoan ja yhdessä syömisen kulttuurin kehittämistä”, Sami kertoo.


Tilaa Botanian uutiskirje