0

Ostoskorisi on tyhjä

Pysäköinti Botanialla

27.06.2019

Botanian pysäköintiin on tullut pieniä muutoksia. Pysäköintipaikkoja löytyy hyvin, mutta pysäköidessä kannattaa huomioida muutama asia.

Vainoniementielle ei saa enää pysäköidä
Vainoniementielle on tullut pysäköinnin kieltävä liikennemerkki eikä sinne saa enää pysäköidä. Vainoniementie on Botanian oikealle puolelle sijoittuva metsäinen hiekkatie (kadun puolelta katsottuna).

Botanian edessä on kiekkopaikkoja ja kaksi invalidipaikkaa
Botanian edessä olevat kadunvarsipaikat ovat luvallisia kolmen tunnin kiekkopaikkoja. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että auto on pysäköity kadunsuuntaisesti keula kohti ravirataa kuten oikeanpuoleinen liikenne edellyttää. Muuten talon edessä voi saada sakot. Jätäthän pihaan tuleville autoille kulkuväylän, jotta jättöliikenne pääsee kulkemaan.

Botanian edessä olevalle kadulle on varattu kaksi invalidipaikkaa. Lisäksi jättöliikenne voi tarvittaessa ajaa myös sisäpihalle.

Raviradalla runsaasti pysäköintitilaa
Suosittelemme pysäköimistä raviradan parkkipaikalle, jos Botanian edestä ei löydy tilaa. Kävelymatka on vain muutaman minuutin mittainen. Myös Botaniaa vastapäätä olevalta Pajutieltä löytyy kolmen tunnin kiekkopaikkoja.


Tilaa Botanian uutiskirje