Petri Heikkinen johtamaan Botanian ravintolaa

Asiakaspalvelu Botania
Petri Heikkinen johtamaan Botanian ravintolaa

Petri Heikkinen aloittaa maaliskuussa Botanian ravintolatoimen johtajana. Heikkisellä on 24 vuoden kokemus ravintola-alalta, omien sanojensa mukaan skaalalla, joka ulottuu pullanpaistosta fine diningiin. Heikkinen on toiminut yrittäjänä muun muassa Suomen vilkkaimpiin kuuluvassa golfravintolassa Keimola Golfissa. Joensuulaisille Heikkinen on tullut tutuksi etenkin ravintola Kielon yrittäjänä.

Botanialle Heikkisen houkuttelivat tapahtumapuutarhan monet mahdollisuudet sekä Botanian määrätietoinen kehittäminen.
- Olen seurannut Kari Kolan tekemisiä seitsemän vuotta ja huomannut, että hän vie projektinsa maaliin saakka, Heikkinen sanoo.

Botanian sisäpuutarha ja usean hehtaarin laajuinen ulkopuutarha mahdollistavat monenlaisten ruokaan liittyvien tapahtumien järjestämisen. Botanialle rakennetaan kesäksi uusi ravintolan keittiö, joka mahdollistaa ruoanvalmistuksen myös isoille asiakasmäärille. Ulkopuutarhaan Heikkinen aikoo tuoda grillejä ja savustuspönttöjä. Myös erikoisruokavaliot ja lähiruoka otetaan jatkossa huomioon.
- Lähialueiden tuotteita tullaan käyttämään laajalti. Parhaillaan keskustellaan Botanian ylipuutarhurin kanssa myös itse kasvatettavista syötävistä yrteistä ja kasviksista.