Liikettä Botanialla torstaina 21.2. klo 17-20

Asiakaspalvelu Botania
Liikettä Botanialla torstaina 21.2. klo 17-20

Liikettä Botanialla -illan ohjelmassa on kaksi tanssillista minikurssia ja tanssi-improvisaatioryhmä Liikeidean ensiesiintyminen.

Klo 17:00 Aino Vartiainen: Vapaa liike
Vapaan liikkeen minikurssilla Botanian sisäpuutarhassa tutkitaan omaa liikettä suhteessa ympäristön tarjoamiin impulsseihin.

17:45 Petra Kauppila: Tanssivideo-työpaja
Tanssivideo-työpajassa toteutamme yhdessä tanssivideoita Botanian inspiroivassa sisäpuutarhassa. Tunti aloitetaan liikkeellisellä virittäytymisellä, minkä jälkeen työskentelemme niin, että jokainen voi olla haluamallaan puolella kameraa. Mukaan tarvitset vain kännykän, tabletin tai muun haluamasi laitteen kuvaamiseen.

Botanian tanssilliset minikurssit sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Pukeuduthan mukaviin vaatteisiin, joissa on helppo liikkua. Halutessasi voit ottaa mukaan myös liikkumiseen soveltuvat kengät.

Ilta jatkuu Botanialla klo 19 Tanssi-improvisaatioryhmä Liikeidean esiintymisellä.


Liikeidea on uusi joensuulaisten tanssin ammattilaisten muodostama tanssi-improvisaatioryhmä, jonka ensiesiintyminen nähdään Botanialla 21.2. klo 19.

Liikeidea soveltaa teatteri-improvisaation puolelta monelle tuttuja menetelmiä, joissa yleisö pääsee vaikuttamaan tapahtumien kulkuun. Tällä kertaa tosin solmuun ei mene vain kieli vaan ihan koko tyyppi. Luvassa on aivan varmasti jotain, mitä kukaan meistä ei ole ennen nähnyt!

Mukana tanssijat Petra Kauppila, Maarit Ryynänen ja Aino Vartiainen sekä muusikko Eve Pietarinen.

LIPUT:
10€ (aikuinen)
6 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja 5-16-vuotiaat)
Botania-kortilla vapaa pääsy.
Samalla lipulla pääset myös Talvipuutarhaan!