16.05.2019

Botanian pääsymaksujen korotus on välttämätön ja pääsymaksumme on 1.6. lähtien 40 euroa. Pääsymaksulla pääsee Botaniaan vuoden ostopäivästä. Koko Botanian alue on 1.6. alkaen pääsymaksullista aluetta, myös ravintola Botania.

Botanian valikoimaan tulivat kaverikortit, joilla voit tuoda ystäviäsi Botaniaan ilman pääsymaksua. ”Botania-kortti: Kaveri” on myynnissä neljänä eri versiona kavereiden lukumäärästä riippuen. Kortinhaltijan tulee olla aina mukana ja todistaa henkilöllisyytensä, mutta mukana tulevat kaverit voivat vaihtua.

Nyt ostetut Botania-kortit voi päivittää kaverikortteihin maksamalla hinnan erotuksen. Toukokuun kampanja-alennus ei koske kaverikortteja.

Botania-korttien hinnat:
1. Botania-kortti: Perus 40 € (toukokuun loppuun asti 30 €)
2. Botania-kortti: Perhe 95 € (toukokuun loppuun asti 85 €)
3. Botania-kortti: Kaveri
- 65 € (sis. 1 kaverin)
- 85 € (sis. 2 kaveria)
- 95 € (sis. 3 kaveria)
- 110 € (sis. 4 kaveria)

Yritystilaisuuksille ja bussi-, päiväkoti- ja koululaisryhmille on omat lippupakettinsa. Kaikkien lippuvaihtoehtojen hinnat on nähtävillä Botanian nettisivuilla osoitteessa:
https://botania.fi/paasymaksut

Vaikka palaute pääsymaksujen korotukseen on ollut pääsääntöisesti negatiivista, toivomme että kokisitte Botanian käymisen ja kokemisen arvoisena. Ymmärrämme hyvin myös aiheutuneen mielipahan.


Tilaa Botanian uutiskirje