0

Ostoskorisi on tyhjä

04.12.2019

Meiltä kysytään mikä meidän visio on tai mitä kiville tapahtuu, jos Botanian toiminta loppuu. Botanian tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kasvihuoneiden laajentaminen, ja uusien toimintojen rakentaminen ulkopuutarhaan. Meillä on suunnitelmia tulevaisuuden ruokatuotantoon. Botania on vasta alussa.

Meidän visio on rakentaa rauhoittumiseen sopiva puistomainen puutarha, jonne ihminen voi tulla irtautumaan digi-ajasta ja maadottumaan takaisin luonnon pariin. Arvostamme hiljaisuutta, neljä vuodenaikaa, puhdasta ilma, puhdasta vettä, mahdollisuutta olla vaikuttamassa kasvilajien säilymiseen. Nämä ovat tulevaisuudessa arvokkaita asioita.

Memory Lane-polulle tuleva kivi on ostajan omaisuutta, josta tositteena lasku. Keväällä 2020 on tarkoitus viettää juhlava tilaisuus kunhan nimilaatat saadaan asennettua paikoilleen. Samalla haluamme kiittää kaikkia jotka ovat olleet mukana tällä matkalla tähän asti.

Mikäli haluat olla vaikuttamassa Botanian säilymisessä, voit yksityisenä hankkia oman nimilaatan www.botania.fi. Mikäli haluat olla yrityksenä mukana, ota yhteyttä: varaukset@botania.fi.

https://www.facebook.com/botaniajoensuu/videos/2359444924183871/?eid=ARD5itJGPxj_o8oPwYO0QtbvYbh1h9rIrJEs6pnKwUtpDeFAvILFXjb2bG-XWmkBSGWhLiw_YZa_o4I1

 

 

 

 

 


Tilaa Botanian uutiskirje