0

Ostoskorisi on tyhjä

10.04.2019

Botanic Bandin vieraana Pekka Pylkkänen ja keikkojen jälkeen jazzjamit! (in English below)
Huhtikuun jazzillassa Botanic Band saa vierailijakseen saksofonisti Pekka Pylkkäsen. Pylkkänen (s. 1964) on uransa aikana soittanut lukemattomien eturivin muusikoiden, ryhmien ja big bandien parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Viimeiset 15-20 vuotta hän on menestyksekkäästi johtanut myös omaa kiiteltyä ja ympäri maailmaa kiertänyttä yhtyettään Pekka Pylkkänen Tube Factoryä sekä useita muita yhtyeitä.

Botanic Bandissa soittavat Lawrence Hodge pianossa, Jami Westergård bassossa, Lassi Piipponen rummuissa ja Artur Medvedev tenorisaksofonissa.

Bändi soittaa kaksi settiä, keikat alkavat klo 19! Keikkojen jälkeen kaikille avoimet jazzjamit! Kerro tiskillä, jos olet tulossa soittamaan, niin pääset ilmaiseksi sisään.

LIPUT 10€/ 6€
Botania-kortilla vapaa pääsy!

Botanic Band featuring Pekka Pylkkänen & Jazz Jams!

Come join us at Botania for Jazz night featuring 2 dynamic sets from Botania´s own "Botanic Band" featuring well-known saxophonist Pekka Pylkkänen (born 1964), he has been touring around the world with his band Pekka Pylkkänen Tube Factory.

Botanic Band: Lawrence Hodge on piano; Jami Westergård on bass; Lassi Piipponen on drums and Artur Medvedev on tenor sax.

Botanic Band plays two sets starting at 7pm. After gigs open jazz jams!

TICKETS: 10€ /6€
Free with Botania card and for jazz jam performers!


Tilaa Botanian uutiskirje