Gigong- harjoituksia Botanialla

Asiakaspalvelu Botania

Gigong- harjoituksia Botanialla Frances Carterin ohjauksessa 22.7 alkaen.

Gigong on terveyttä ja hyvinvointia edistävä ja suojeleva harjoitusmuoto, jota on nyt mahdollisuus tulla kokeilemaan Botanian ulkopuutarhaan sertifioidun opettajan, Frances Carterin johdolla 22.7, klo 16.00-17.30, 23-26.7 kello 18.00-19.30, 30.7-2.8 kello 18.00-19.30 sekä 6-9.8 kello 07:30-09:00. Aloituksena näille harjoituksille on sunnuntaina 22.7 järjestettävä maksuton harjoitus kello 16.00. Näin voit kokeilla harjoitusta ja sen sopivuutta itsellesi sekä voit tavata ohjaaja Francesin. Voit näin myös kysyä häneltä harjoitukseen liittyviä asioita tarvittaessa.

Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Harjoituksissa tehdään enimmäkseen yksinkertaisia liikesarjoja ja paljon toistoja, joten mukaan vauhtiin pääseminen on kohtalaisen helppoa. Qigong tehdään ulkona seisomaharjoituksena, ja kenkätoive olisi ohutpohjainen kangaskenkä mikäli mahdollista. Pukeutua olisi hyvä asuun, jossa voit nostella käsiäsi vapaasti ja kumarrella ilman kiristyksiä. Harjoitukset päättyvät verkkaiseen ohjattuun TAI CHI-kävelyyn. Qigong ei sadetta kaihda joten sateen sattuessa, pukeuduthan asianmukaisesti.


Voit osallistua joko yksittäiseen harjoitukseen tai useampaan halutessasi. Qigong kuuluu päivittäisenä harjoittamisen muotona nyt harjoituksia ohjaavan Frances Mary Carterin elämään.

Ohjauskielenä harjoituksissa on englanti - mutta kielitaitoa ei tarvitse juurikaan, koska liikkeet demonstroidaan. Käännösapuakin löytyy tarvittaessa.

Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia yhdyshenkilönä toimivalle Riitalle riittakaisakoskivirta@gmail.com. Riitta on Francesin yksityisoppilas ja voi vastata myös harjoitusta koskeviin kysymyksiin.

Hinnat: 15eur/kerta , 50euroa/neljä kertaa. Maksu käteisellä paikan päällä.

Tervetuloa kokeilemaan!