Botanian verkkosivut uudistuivat

Tervetuloa tutustumaan Botanin uusiin verkkosivuihin!

Botanialla on tapahtunut viimeaikoina suuri muutoksia. Omistajanvaihdos on käynnissä, Botanian ystävien uusi hallitus on aloittanut toimikautensa ja Botanian ilmettä on lähdetty kohottamaan pienemmillä ja suuremmilla muutostöillä jotka jatkuvat edelleen. Päätimme ilmeen uudistuessa uudistaa myös Botanian verkkosivut. Uudistunut kotisivu löytyy vanhasta tutusta osoitteesta www.botania.fi

Botanian uusilta verkkosvuilta löytyy paljon tuttua tietoa uudelleen jäsenneltynä. Olemme panostaneet uusilla sivuilla asiakasystävällisyyteen aivan uudella tavalla, tuomalla sivulle uusia, asiakasta hyödyttäviä toimintoja. Merkittävin uutuus verkkosivuilla on Botanian oma verkkokauppa. Yleisö voi jatkossa ostaa Botanian pääsyliput ja vuosikortit  suoraan verkkokaupan kautta.

Uutuuksia verkkosivuilla ovat myös Botanian ystävät ry:n jäsensivut ja linkitys sosiaaliseen mediaan. Botanian ystävien jäsensivuilla jäsenet pääsevät sisäänkirjautumalla seuraamaan yhdistyksen ajankohtaisia tiedotteita. Botanian sosiaaliselle medialle omistetulta sivulta vierailijat pääsevät klikkaamaan itsenä suoraan Botanian some kanaviin. 

Botania

Heinäpurontie 70
80110, Joensuu

Suljettu muutostöiden takia 1.6 saakka

050 5629 482

Ajo-ohjeet

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google