0

Ostoskorisi on tyhjä

09.07.2019

Botanian rokkiviikko on alkanut, ja se tarkoittaa muun muassa 15 €* lippua Botanialle koko viikon ajan!

(*tiistaina klo 17 asti, klo 17 alkaa Marian Petrescu Trion konsertin lipunmyynti)

TORSTAINA Botanian lavalla esiintyy RytmiHäiriköt!

RytmiHäiriköt on Itä-Suomen yliopiston big band. Vuonna 1998 perustetun orkesterin taiteellisena johtajana on toiminut alusta asti Timo-Teemu Passi. Koko olemassaolonsa ajan orkesteri on kulkenut omaa tietään erottuen muista orkestereista ohjelmistonsa, soundinsa ja tyylinsä puolesta. Omaleimaisella tavalla rockin polkuja saapastellut orkesteri on kehittynyt sekalaisesta soittokunnasta rujoksi rockpuhallinorkesteriksi ja lopulta groovaavaksi big bandiksi. Näkemys omasta tiestä ja tavasta jolla sitä kuljetaan, on kuitenkin aina ollut selvä. RytmiHäiriköt edustaa asennetta sekä ennakkoluulotonta, avointa lähestymistä musiikkiin, mutta painottaa ennen kaikkea välitöntä tunnelmaa niin soittajiensa kuin yleisönsä kanssa. RytmiHäiriköt tuottaa kuulijalleen takuuvarmasti innostavia hetkiä sekä timakkaa tanssijalan kutkutusta.

Botanic Fever -keikallaan RytmiHäiriköt tarjoilee musiikillisia makupaloja ainakin artisteilta: Amy Winehouse, Christina Aquilera, Duffy, Tina Tuner, Ultra Bra...
Just Dig It And Let’s Get Groovy

Laajennettu big band lienee tällä hetkellä osuvin sana kuvaamaan yli 20-henkistä orkesteria, jonka musiikillisen seoksen muodostaa vankka komppiryhmä, trumpetti-, pasuuna- ja saksofonisektiot lisättynä puupuhaltimilla. RytmiHäiriköiden omat laulajat sekä vierailevat solistit tuovat omat pikantit mausteensa rikastuttamaan musiikillista keitosta.

Yleisölle tunnetuksi Häiriköt on tullut energisistä ja viihdyttävistä esiintymisistään ja tinkimättömästä asenteestaan omassa toiminnassaan. Vähitellen vuosien saatossa Häiriköt on noussut arvostetuksi ja yhdeksi omaleimaisimmista opiskelijaorkestereista / -big bandeista maassamme. Orkesterin ohjelmisto koostuu pääasiassa rytmimusiikin eri tyylisuunnista kuten rock, soul, funk, jazz ja latin. Kaikki esiintymiset kuitenkin suunnitellaan kokonaisuuksiksi, joissa on selkeä punainen lanka.


Tilaa Botanian uutiskirje