• Ajankohtaista
  • Botanian juhannustanssit tarjoaa tunnelmallisen vaihtoehdon 21.6. klo 18-22

Botanian juhannustanssit tarjoaa tunnelmallisen vaihtoehdon 21.6. klo 18-22

Asiakaspalvelu Botania
Botanian juhannustanssit tarjoaa tunnelmallisen vaihtoehdon 21.6. klo 18-22
Tule nauttimaan vihreästä juhannuksesta Botanialle! Botanialla pääset heittäytymään juhannustunnelmaan lavatanssien ja hyvän ruuan merkeissä.

Botanian juhannusmenu rakentuu keskikesän herkuista ja ulkogrillin antimista. Kattaus koostuu pääsääntöisesti lähiruuasta ja siinä hyödynnetään monipuolisesti myös oman puutarhamme satoa. Koko menu löytyy osoitteesta botania.fi/pages/ravintola

Juhannustansseja vauhdittavat yhtyeet Maitolaiturin tytöt sekä Vesa & Vihreät Lenkkarit!

Ohjelma
18.00-21.00 Keskikesän pöytä ja iltasyötävää grillistä
18.00- 19.00 Maitolaiturin tytöt
20.00-20.45 Vesa & Vihreät Lenkkarit, 1. setti
21.15-22.00 Vesa & Vihreät Lenkkarit, 2. setti

Maitolaiturin tytöt on kolmen kansanmuusikon vuonna 2015 perustama yhtye, joka on jo ehtinyt herättää ihastusta Pohjois-Karjalassa. 50-60-lukujen Suomi-iskelmä saa aivan uuden ja kiehtovan asun, kun yhtye esittää moniäänisiä tulkintojaan moraharpun tummankäheän äänen, kitaran, kanteleen sekä perkussioiden säestämänä.
Kokoonpano: Tellu Turkka (laulu, moraharppu), Mammu Koskelo (laulu, kitara, kantele) ja Eve Pietarinen (laulu, perkussiot)

Vesa & Vihreät Lenkkarit soittaa kotimaisia ja ulkomaisia ikivihreitä kappaleita. Juhannuksen setissä kuullaan perinteistä lavatanssimusiikkia, kuten valssia, tangoa, foxia, lattareita sekä tietenkin humppaa!
Kokoonpano: Arttu Leppänen (laulu), Anssi Kirkinen (kitara), Tommi Ilonen (koskettimet), Antti Kasurinen (basso) ja Tero Hyttinen (rummut)

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumaan sisäänpääsy Botania-kortilla tai kertamaksulla. https://botania.fi/collections/paasymaksut