• Ajankohtaista
  • Botanialla runsaasti ohjelmaa Seniorien päiväkahveilla to 23.5. klo 10-14!

Botanialla runsaasti ohjelmaa Seniorien päiväkahveilla to 23.5. klo 10-14!

Asiakaspalvelu Botania
Botanialla runsaasti ohjelmaa Seniorien päiväkahveilla to 23.5. klo 10-14!

Tämän viikon torstaina 23.5. Seniorien päiväkahveilla on runsaasti ohjelmaa!

Klo 11 esiintyy MetaCat ja klo 12.30 Teatteri Fiasko. Tuttuun tapaan Senioreiden päiväkahveilla Botanian kahvilassa kuullaan myös pianomusiikkia Botanian oman pianistin Lawrence Hodgen soittamana klo 10-14.

Klo 11 MetaCat. MetaCat (kuvassa) soittaa sekä perinteistä että uudempaa pelimannimusiikkia rennolla otteella. Ohjelmisto koostuu suomalaisista perinnesävelmistä, sekä mm. Konsta Jylhän, Arto Järvelän ja Otto Hotakaisen sävellyksistä. Yhtye perustettiin alkuvuodesta 2019 ensin trioksi, mutta laajentui pian nelikoksi. Yhtyeessä soittavat Kaisli Kaivola, Mariko Matsumoto ja Merja Riihola, (viulu) ja Kari Räsänen, (kontrabasso) MetaCatin keikalla pääsee myös tanssimaan valssia, jenkkaa, polkkaa ja sottiisia!

Klo 12.30 Teatteri Fiasko: Tiibettiläiset taivutukset ja muuta kehoarkkitehtuuria ikäihmisille. Liikkeet ovat intialaisen Charu Chinmain ikääntyvälle ihmisvartalolle valitsemia. Tilaisuus on kestoltaan noin puoli tuntia. Voit taivuttaa mukana ja treenata liikkeet kanssamme. Meitä taivuttajia on 5 ja takaamme mukavan ja turvallisen puolituntisen.

Seniorien päiväkahvit Botanialla torstaisin 10-14. Kahvi tai tee on senioreille maksuton. Kahvilaan ja kuuntelemaan pianistia on vapaa pääsy! Muuhun ohjelmaan lippu seniorihintaan 6 €. Lämpimästi tervetuloa!