0

Ostoskorisi on tyhjä

26.02.2019

Tapahtumapuutarha Botania julistaa kesäkauden avatuksi perjantaina 1. päivä maaliskuuta. Kausi avataan Botanian sisäterassilla jazzmusiikilla, kesäisellä tarjoilulla sekä moniaistillisella Saunamaailmalla ulkopuutarhassa.
 


Botanian kesäkausi avataan sisäterassilla, joka on lämmitety ja katettu yleisölle. Kello 19 alkaa Jazzia Botanialla-tapahtuma, jossa tarjotaan jazzmusiikkia kello 23 saakka. Tapahtumassa esiintyy Botanian oma Botanic Band kahden setin verran. Yhtyeen esiintymisen jälkeen on vuorossa kaikille avoin akustinen open stage. 

Lisää lämpöä avajaisiin tarjoaa myös perjantaina aukeava saunojen, paljujen, valojen sekä avannon muodostama kokonaisuus nimeltä Saunamaailma. Saunamaailman järjestää Joensauna. Saunamaailma on avoinna Botanian Talvipuutarhassa 1.3. ja 3.–10.3. 

Kesäkelit sulattavat myös Botanian Talvipuutarhan lumirakenteita, joten mm. lumilabyrintti ja lumiveistokset korjataan pois. Talvipuutarhan vetonaulaksi muodostunut luistinrata on edelleen käytössä luistelijoille ja potkukelkkailijoille. Suurin osa Talvipuutarhan jääveistoksista on myös nähtävissä.

Lauantaina 2.3. Botania on suljettu yksityistilaisuuden vuoksi. Tilaisuuteen saapuu valotaiteilija Kari Kolan ystäviä eri puolilta maailmaa ideoimaan uusia yhteisiä projekteja, oppimaan uutta visuaalisen taiteen kentältä ja vaihtamaan kuulumisia. Ideariihen tarkoituksena on myös kehittää Botanian toimintaa visuaalisen taiteen, kansainvälisen yhteistyön ja tapahtumien näkökulmasta.

Talvilomaviikolla (viikko 10) Botania on avoinna ma–to klo 10–20, pe–la klo 10–23 ja su klo 10–18.

Tilaa Botanian uutiskirje