0

Ostoskorisi on tyhjä

26.11.2019

Hanki joululahja jolla on merkitystä ja haasta ystävät mukaan!

Kaikki kortit nyt -10€ alennuksella 15.12. saakka.
Kortin voi hankkia www.botania.fi tai käydä ostamassa paikan päältä.

Joensuu Botania tarkoittaa eri asioista, erilaisille ihmisille. Meillä käy perheitä, päiväkoti-lapsia, kouluryhmiä, eläkeläisiä. Meillä käy ihmisiä lukemassa, meditoimassa, opiskelemassa, kuuntelemassa live-musiikkia, viettämässä hetken aikaa vihreässä olohuoneessa. Meillä käy ihmisiä jotka käyvät kävelylenkillä Botanian ympärillä olevassa Arboretumissa, ja tulevat meille sen jälkeen syömään. Meillä käy syntymäpäiväänsä juhlivia, yrityksiä kokoustamassa, pikkujoulun viettäjiä. Meillä käy vieraita kaikkialta maailmassa. He ovat erityisen hurmaantuneita puhtaasta luonnosta, vedestä, ruuasta, meidän neljästä eri vuodenajasta, samalla kun voi välillä piipahtaa trooppisiin olosuhteisiin. Erilaisia ihmisiä, tilanteita ja tapahtumia laidasta laitaan.

Joensuun Botanian yksi tulevaisuuden tavoitteista on rakentaa lisää kasvihuoneita, jolla tuoda maailma Botaniaan. Elämme historiassa sellaista aika-kautta, jolloin luonnon merkitys ihmisen selviytymisessä korostuu. Tarkoitus on rakentaa tekeillä olevasta parkkipaikasta suojaa antava kulkuväylä, joka yhdistyy muuttuneeseen sisäänkäyntiin, josta pääsisi kasvihuoneisiin. Ulkopuutarhaan tulisi paljon lisää toimintoja esimerkiksi laajentuneen lastenpuutarhan muodossa. Tavoite on rakentaa rauhoittumisen tyyssija, jossa ihminen voi irtautua digitaalisesta maailmasta ja maadottua takaisin monimuotoisen luonnon kanssa. Joensuun Botania on vasta lähtökuopissa.

Olemme kiitollisia kaikista jotka ovat jo nyt löytäneet Botanian omakseen ja jotka tukevat meidän toimintaa. Olemme harvinainen paikka jo sen vuoksi että Joensuun Botania on yksityisen omistuksessa oleva kasvitieteellinen puutarha.

Jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy sopvia vaihtoehto. Perheelle on oma kortti,    4-12v lapselle oma kortti. Kaveri-kortti sopii tilanteeseen jos halutaan tuoda ystäviä Botaniaan, jotka eivät asu esim paikkakunnalla. Kaveri-kortin voi hankkia esim +1, +2, +3 ja +4 kaverille. Opiskelija-kortilla, eläkeläinen, työtön tai varusmies hankkii kortin normaalihinnalla mutta saa 15€ lahjakortin, jonka voi käyttää palveluihin tai tuotteisiin. 

Botania-kortin haltijana kuulut clubiin. Tämä tarkoittaa etuja pitkin vuotta. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Clubilaisena saat ravintolan palvelut omilla hinnoilla. Kerran kuukaudessa on Clubi -opastus joka on ilmainen. Kun olet korttia uusimassa kahden viikon sisällä umpeutumisesta, saat alennuksen. Mikäli hankit uuden korttilaisen, saatte kumpikin alennuksen ruuasta. Clubilaisena pääset useimpiin tapahtumiin ilmaiseksi. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

 

 


Tilaa Botanian uutiskirje